IGS

Ricerche correlate: Recensioni su IGS | Offerte di lavoro di IGS | Stipendi di IGS | Benefit di IGS
      Colloqui di IGSColloqui per Claims Specialist presso IGSColloquio di IGS

Shell
      TotalEnergies
      Puma Energy
      Steag Energy Services

Colloquio per Claims Specialist

17 ott 2019
      Dublin, OH

Ho presentato la mia candidatura di persona. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso IGS (Dublin, OH) nel mese di set 2019

Hour phone interview 2 hour face to face. Called me and said My personality did not fit the culture around here! In other word! Your to black for our mostly white culture! I know racism when I come upon it! I know exactly what they meant

Give us something people don’t like about you
      Risposta di IGS
      I’m sorry to hear that your candidate experience was not a good one. At IGS we put a lot of effort into providing an excellent candidate journey from our initial communication, face to face interviews and even our process when declining a candidate. IGS strongly believes that the people are the heart of everything we do. Continuous improvement is one of the five IGS values and our team meets on a regular basis to find ways to improve the candidate journey. This is important to us because we want every person to walk into this building knowing that they can bring their full authentic selves. Your feedback will help us continue to sculpt our process to make it best in class.