Indian Oil

Ricerche correlate: Recensioni su Indian Oil | Offerte di lavoro di Indian Oil | Stipendi di Indian Oil | Benefit di Indian Oil
      Colloqui di Indian OilColloqui per Graduate Engineering Trainee GET presso Indian OilColloquio di Indian Oil

5 mar 2025
      Madurai South
      Colloquio difficile

Ho sostenuto un colloquio presso Indian Oil (Madurai South)

Group discussion Interview technical Hr interviewIf you're preparing for an IOCL (Indian Oil Corporation Limited) interview, here are 30 important words that might be relevant: 1. Refinery 2. Petroleum 3. Crude oil 4. Hydrocarbon 5. Catalyst 6. Distillation 7. Pipeline 8. LNG (Liquefied Natural Gas) 9. LPG (Liquefied Petroleum Gas) 10. Petrochemicals 11. Octane number 12. Sulfur content 13. Energy efficiency 14. Sustainability 15. Green fuel 16. Biofuel 17. Carbon footprint 18. Renewable energy 19. Cracking process 20. Catalytic converter 21. Thermal efficiency 22. Process safety 23. Hazardous materials 24. Environment regulations 25. Quality control 26. Supply chain 27. Downstream operations 28. Upstream operations 29. Ethics & integrity 30. Corporate social responsibility (CSR) These words cover technical, safety, environmental, and business aspects of IOCL. Let me know if you need more details! 4 people interview Big interview Intership important Cgpa important Difficulty

About tanks and storage systems

Altre recensioni di colloqui per Graduate Engineering Trainee GET presso Indian Oil

5 gen 2026
      Nagla Dehli

Ho sostenuto un colloquio presso Indian Oil (Nagla Dehli)

I have interview of get on date 26 Nov in haryana gurugram at 8 am is the reporting time. After reporting , they serve breakfast and after that they show the ppt of company .

Technical subject questions like heat transfer, mass transfer, fluid mechanics.

30 nov 2024

Ho sostenuto un colloquio presso Indian Oil

interview was highly technical and they also conducted GD before that. Gate score played a major role in the selection. facility was also wonderful and they organized lunch and breakfast for all candidates.

flame point of diesel and petrol?