Informatica

Ricerche correlate: Recensioni su Informatica | Offerte di lavoro di Informatica | Stipendi di Informatica | Benefit di Informatica
      Colloqui di InformaticaColloqui per Technical Support Engineer presso InformaticaColloquio di Informatica

29 ago 2025
      Bengaluru
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Informatica (Bengaluru) nel mese di apr 2025

Got GHOSTED after 5 rounds of interviews. Screening round -> Technical 1, Technical 2, Technical+Manager round 3 -> Telephonic Interview. All rounds consist of technical questions with more stress on technical capabilities in Technical and Screening rounds.

Why are you asking for XYZ Salary? This question was asked in 4 out of 5 rounds.

Altre recensioni di colloqui per Technical Support Engineer presso Informatica

12 set 2024
      Redwood City, CA

Ho sostenuto un colloquio presso Informatica (Redwood City, CA)

Spoke with HR, followed by 2 rounds of technical interviews with medium difficulty of 45 minutes each, then met with HM for about an hour, and Director for another 30 minutes.

SQL related questions, like join.

5 dic 2023
      Coimbatore

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. Ho sostenuto un colloquio presso Informatica (Coimbatore)

Six rounds of interviews. Question from computer science domains like Networking, Data structures, mainly database management system, sql , java core concepts as i mentioned in my resume and logical puzzles. Your communication is most important. Final HR interview was quite different and it test your patience

Logical puzzles, Data structures and algorithms

BMW Group
      Sinch