Intercontinental Exchange

Ricerche correlate: Recensioni su Intercontinental Exchange | Offerte di lavoro di Intercontinental Exchange | Stipendi di Intercontinental Exchange | Benefit di Intercontinental Exchange
      Colloqui di Intercontinental ExchangeColloqui per Business Analyst presso Intercontinental ExchangeColloquio di Intercontinental Exchange

23 apr 2025
      Atlanta, GA

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Intercontinental Exchange (Atlanta, GA) nel mese di mar 2025

HR call introducing the job description and interview process - Director of the Department interview starts with self introduction, job description, behavioral questions and sharing the experiences working in that team

Any experience working with cross functional teams

Altre recensioni di colloqui per Business Analyst presso Intercontinental Exchange

16 set 2022

Ho sostenuto un colloquio presso Intercontinental Exchange

Experienced three rounds of interviews at various levels including executive, engineering, business development and product. Expect to have a product suggestion and expand on why it’s innovative and what you like about it.

Name a product you’re passionate about and why.

25 ago 2023

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Intercontinental Exchange nel mese di giu 2022

Brief interview with easy questions. Get a phone interview first, then get an email notifying the second round interview in two weeks. generally just a bunch of behavioral questions, not very technical. it's an average interview experience.

Please introduce yourself in 2 minutes.