Jumbo

Ricerche correlate: Recensioni su Jumbo | Offerte di lavoro di Jumbo | Stipendi di Jumbo | Benefit di Jumbo
      Colloqui di JumboColloqui per Verkoop medewerker versafdeling presso JumboColloquio di Jumbo

Colloquio per Verkoop medewerker versafdeling

2 giu 2023
      Sint Willebrord

Ho presentato la mia candidatura tramite un'altra fonte. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Jumbo (Sint Willebrord) nel mese di gen 2019

Fijne procedure van sollicitatie. De bijbehorende trainingen waren uitgebreid en duidelijk. Ruimte voor vragen. De sollicitatie verliep vlot en je kon al snel beginnen. Verder niks op aan te merken wat betreft de procedure.

Welke tijden ben je beschikbaar

Altre recensioni di colloqui per Verkoop medewerker versafdeling presso Jumbo

Colloquio per Verkoop medewerker versafdeling

29 mar 2023
      Velp, Gelderland

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 5 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Jumbo (Velp, Gelderland) nel mese di mar 2023

Je vult online het sollicitatieformulier in bij de vacature. Ongeveer binnen een week wordt je gebeld met de vraag wanneer je langs kunt komen voor een gesprek. Meestal krijg je tijdens het eerste gesprek al te horen of je bent aangenomen.

Aan welke hobbies doe je?

Op welke dagen en tijdstippen ben je beschikbaar?

Welke sterke punten heb je?