Kore.ai

Ricerche correlate: Recensioni su Kore.ai | Offerte di lavoro di Kore.ai | Stipendi di Kore.ai | Benefit di Kore.ai
      Colloqui di Kore.aiColloqui per Graduate Engineer Trainee presso Kore.aiColloquio di Kore.ai

13 ott 2023

Ho sostenuto un colloquio presso Kore.ai

At start They are shortlisting the resume , firsr roun aptitude , second round documents ,third round interview , signed the letter of intent , technical assessment , role alignment

What is arrays in python

Altre recensioni di colloqui per Graduate Engineer Trainee presso Kore.ai

23 ott 2023

Ho sostenuto un colloquio presso Kore.ai

There is one first round assessment Then interview like introduction,some basics questions of programming etc Total is was good experience to interview with kore ai company overall good experience 😊.

It was a good experience

15 set 2023
      Bengaluru

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Kore.ai (Bengaluru) nel mese di set 2023

Resume shortlisting Aptitude Documents verification Interview Technical round Offer letter On-boarding It was very good experience and the hiring team will contact you to clear our doubts and guide us well

Self introduction College project Technical skills
      Risposta di Kore.ai
      Hello, We want to clarify that in India we are based only in Hyderabad, and we don’t operate from any other location. Additionally, all official communication from Kore.ai will be sent from an email address ending in "@kore.com / @kore.ai” and any deviation from this should be considered suspicious. This is a fraudulent interview process conducted by imposters claiming to represent Kore.ai and we are deeply concerned about it. We want to clarify that at no point during our interview process do we request personal documents from candidates, nor do we engage in monetary transactions for job offers. Furthermore, we do not issue 'LOI – Letter of Intent' for the onboarding process. We are actively investigating this situation to ensure that such incidents are prevented in the future. If you have any additional information or details regarding your experience, please feel free to reach out to us directly at Sarada Kandanur, AVP - HR, sarada.kandanur@kore.com We wish you the best of luck in your job search.

IBM
      Dell Technologies