Kratos

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Kratos | Offerte di lavoro di Kratos | Stipendi di Kratos | Benefit di Kratos
      Colloqui di KratosColloqui per Software Developer presso KratosColloquio di Kratos

Colloquio per Software Developer

27 apr 2023
      Bangkok

Ho sostenuto un colloquio presso Kratos (Bangkok)

When asked in an Indeed survey about the difficulty of their interview at LSEG (London Stock Exchange Group), most respondents said it was medium. Indeed’s survey asked over 36 respondents whether they felt that their interview at LSEG (London Stock Exchange Group) was a fair assessment of their skills. 83% said yes. After interviewing at LSEG (London Stock Exchange Group), 55% of 40 respondents said that they felt really excited to work there. The next most popular option was that they felt a bit more excited to work there with 22% of 40 respondents choosing this.

What was your interview like at LSEG (London Stock Exchange Group)?