Larsen & Toubro

Ricerche correlate: Recensioni su Larsen & Toubro | Offerte di lavoro di Larsen & Toubro | Stipendi di Larsen & Toubro | Benefit di Larsen & Toubro
      Colloqui di Larsen & ToubroColloqui per Engineering Trainee presso Larsen & ToubroColloquio di Larsen & Toubro

Consolidated Contractors Company

Altre recensioni di colloqui per Engineering Trainee presso Larsen & Toubro

Colloquio per Engineering Trainee

1 set 2016
      Vāsco Da Gāma

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto 3 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Larsen & Toubro (Greater Noida) nel mese di lug 2013

Round:1--Aptitude First they took an aptitude test, which was easy; english part was kinda tough though. Round:2--technical written Next they asked some general questions, technical was of average difficulty. Round:3--GD just stick to the basic rules of a gd, they also wanted to check your observation power and hearing ability through this. Be calm and cool. Round:4--Technical Interview It was again a test of how much you're confident with what you know. Round:5--HR simply chirpy talk along with some situational questions.

A puzzle

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Larsen & Toubro (Vāsco Da Gāma) nel mese di ago 2016

basic aptitude and english test (with sectional cutoff and total time of 80 minutes, 111 questions) followed by one on one interview. the process was short. Total 33 interviews in 4 hours, 6 panels, hr going to random panels.

asked basic questions on projects and internships. no hr questions, only technical.