Liberty Mutual Insurance

Ricerche correlate: Recensioni su Liberty Mutual Insurance | Offerte di lavoro di Liberty Mutual Insurance | Stipendi di Liberty Mutual Insurance | Benefit di Liberty Mutual Insurance
      Colloqui di Liberty Mutual InsuranceColloqui per Claims Adjuster presso Liberty Mutual InsuranceColloquio di Liberty Mutual Insurance

14 dic 2025
      Dallas, TX

Ho sostenuto un colloquio presso Liberty Mutual Insurance (Dallas, TX)

Did not follow up, very difficult to schedule interview and get in touch with interviewer. Scheduling platform kept failing. Interview process was straight forward, did not follow up with me afterwards so i have no idea what happened.

Greatest weakness and greatest strength

Altre recensioni di colloqui per Claims Adjuster presso Liberty Mutual Insurance

8 dic 2025
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Liberty Mutual Insurance nel mese di dic 2025

It was just awful. She called two hours earlier than scheduled, and I couldn’t understand half of what she was saying because her accent was so strong. The communication was so unclear that answering her questions became almost impossible.

Tell me about a time you had to help a customer out with a difficult situation? How did you resolve it?

29 ott 2024

Ho sostenuto un colloquio presso Liberty Mutual Insurance

Initial screening then two rounds of interviews. Your typical interview with STAR questions - focus on answering specifically using I. Focus on the situation/task, action taken, & result of that action.

Why are you applying for this position?