Linde

Ricerche correlate: Recensioni su Linde | Offerte di lavoro di Linde | Stipendi di Linde | Benefit di Linde
      Colloqui di LindeColloqui per Process Engineer presso LindeColloquio di Linde

27 lug 2018

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. Ho sostenuto un colloquio presso Linde nel mese di lug 2014

It was a friendly interview with both HR and Technical questions. There was a panel of 4 people interviewing. They were basically measuring if i would be a good fit in their company

Tell me about ypurself

What is your 5 year career goal?

Altre recensioni di colloqui per Process Engineer presso Linde

15 mag 2024
      Vadodara
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Linde (Vadodara) nel mese di gen 2024

Interview process is very simple, one should have knowledge of what is important during plant Design, hydraulic calculation, instrument data sheet preparation, C&E preparation. there were more questions which were asked

Question was related to NPSH

1 set 2014
      Calcutta
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto 2 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Linde (Calcutta) nel mese di ago 2014

There were four rounds:- 1. Aptitude (Technical Questions only i.e. no logical analytical verbal resoning ) 2. Group Discussion (Be prepared for it 80% people were eliminated) 3. Technical Interview (Your concept should be clear otherwise you are not gonna make it through) 4. HR Interview (You should be lucky to pass through it and in the most worst case they will neither select you nor reject you they will keep you in the waiting list)

Technical questions only

AECI