Luxoft

Parte di DXC Technology

Ricerche correlate: Recensioni su Luxoft | Offerte di lavoro di Luxoft | Stipendi di Luxoft | Benefit di Luxoft
      Colloqui di LuxoftColloqui per Software Development Engineer In Test (SDET) presso LuxoftColloquio di Luxoft

6 ago 2022
      Bengaluru

La procedura ha richiesto più di una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Luxoft (Bengaluru)

1st technical round - the interview experience is pretty bad, The interviee came up and started asking questions in a pretty bad pace where she was looking for bookish answers rather than concepts. Felt like you are in school and does reminds me of my school viva, maybe worst than that in some aspect. 2nd managerial round - Much more productive interview, where the processes and strategies you have implemented in your work is asked

Just google interview questions with all the skills there in your resume & you are being interviewed on. You learn those and tell them, they will be happy. Learn the code, they don’t care about your coding standards nor about the algorithms.

Altre recensioni di colloqui per Software Development Engineer In Test (SDET) presso Luxoft

12 lug 2025
      Ciudad de Mexico

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Luxoft (Ciudad de Mexico) nel mese di lug 2025

Advertencia sobre el proceso de entrevista: Apliqué a una vacante de SDET en Java. Noté que en LinkedIn publican constantemente vacantes, pero no recibí respuesta tras postularme por el portal. Solo obtuve contacto al escribir directamente por correo. Mis recomendaciones si estás considerando iniciar proceso con Luxoft en México: Solicita que tu entrevista en inglés sea realizada por alguien con dominio del idioma. En mi caso, me evaluó un desarrollador Java cuyo nivel de inglés percibí como limitado, lo que pudo haber influido negativamente. Me entrevistó un desarrollador para una vacante de QA (SDET), lo cual me pareció inusual, ya que son perfiles técnicos distintos. Sugiero confirmar desde el inicio si recibirás retroalimentación. En mi experiencia, solo supe del rechazo tras enviar un correo solicitando respuesta, y no obtuve feedback detallado.

Diferencia interface y clase abstracta, OOPS, CODE CHALLENGE EN UN EDITOR DE TEXTO escenarios de prioridad y severidad, como lidiar con un defecto rechazado

7 nov 2022
      Ottawa, ON

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Luxoft (Ottawa, ON) nel mese di nov 2022

It was an awesome interview process. HR is very professional and sweet. She arranged 2 rounds of interviews on time and gave the results ASAP. There were 2 rounds, one is Technical and another one is with Hiring Manager.

Questions for Technical : - Arrays, List python code for writing on screen share, Should be easy. Then all the theoretical questions on Python, Look for that on W3Schools. Then followed by the ISTQB questions.

IBM
      Dell Technologies