Lynch Ambulance

Ricerche correlate: Recensioni su Lynch Ambulance | Offerte di lavoro di Lynch Ambulance | Stipendi di Lynch Ambulance | Benefit di Lynch Ambulance
      Colloqui di Lynch AmbulanceColloqui per EMT-B presso Lynch AmbulanceColloquio di Lynch Ambulance

24 giu 2025
      Anaheim, CA

Ho sostenuto un colloquio presso Lynch Ambulance (Anaheim, CA)

Consisted of a 50-question knowledge test and a 10-minute interview. They provided information about the company and asked some general interview questions. This first interview is followed by a panel interview where they ask scenario questions. Afterwards, a physical assessment test is done.

Tell me about one of your strengths

Altre recensioni di colloqui per EMT-B presso Lynch Ambulance

26 nov 2018
      Anaheim, CA

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Lynch Ambulance (Anaheim, CA) nel mese di feb 2017

Put in an application and you will shortly after receive an invitation for a pre employment exam which is quite simple. They will then interview you and schedule you for a fitness test which includes cardio and lifting weights.

Describe what you would do in a situation where you arrived to a nursing home to find a patient who is very lethargic. What are things that you would look for concerning a stroke.

Tell me about a time where you had to deal with a stressful situation.

How would you handle the situation where a patient did not want to go to the nearest emergency department and preferred to go elsewhere.

12 dic 2017
      Anaheim, CA

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Lynch Ambulance (Anaheim, CA) nel mese di mar 2016

Fill out online application, go in for a written emt test. If you pass you will be scheduled for a panel interview and if that's successful they usually hire you right there.

Who are our clients?

World Health Organization