Makaan com

Ricerche correlate: Recensioni su Makaan com | Offerte di lavoro di Makaan com | Stipendi di Makaan com | Benefit di Makaan com
      Colloqui di Makaan comColloqui per Content Quality Analyst presso Makaan comColloquio di Makaan com

Colloquio per Content Quality Analyst

10 lug 2016
      Gurgaon, Haryana

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Makaan com (Gurgaon, Haryana) nel mese di nov 2014

As I have bee doing job in spicejet, so my interview was not so tough. Only in 2nd round they checked that if I'm eligible for the job or not by giving me a simple test. That test contains a paragraph in which I have to check the spellings and other grammatical mistakes strictly according to english grammar rules. After that, salary negotiation was done

They have asked that if I'm having some knowledge about real estate, who are our competitors and other questions related to real estate business which were very simple to answer. Later they have given a paragraph and I have to correct it strictly according to English grammar rules.