Marriott International

Ricerche correlate: Recensioni su Marriott International | Offerte di lavoro di Marriott International | Stipendi di Marriott International | Benefit di Marriott International
      Colloqui di Marriott InternationalColloqui per Front Desk Receptionist presso Marriott InternationalColloquio di Marriott International

13 gen 2026
      Exeter, Inghilterra

Ho presentato la mia candidatura di persona. Ho sostenuto un colloquio presso Marriott International (Exeter, Inghilterra) nel mese di gen 2025

Included an online application, a recruiter screening call, and one or two interviews. Questions focus on customer service, teamwork, and reliability, often using situational or behavioural scenarios aligned with Marriott’s service values and hospitality standards.

Tell me a time when you successfully helped someone

Altre recensioni di colloqui per Front Desk Receptionist presso Marriott International

6 mag 2026

Ho sostenuto un colloquio presso Marriott International

situation type questions, how to handle angry people if they are waiting too long for check in, and if you have to handle a queue of people, how do you calm them down... priority questions, if there is a call and someone wants to check in how do you handle that situation.

28 gen 2026

Ho sostenuto un colloquio presso Marriott International

Make sure you go in there prepared, and know what you want. Also be prepared to answer some situational Qs on the spot. It is not too initimidating as long as you are prepared and your resume matches what you have done!! ...you know, as long as you don't fake things lol

describe a situation when a difficult guest came in and how it was handled?

13 lug 2025
      Irvine, CA

Ho sostenuto un colloquio presso Marriott International (Irvine, CA)

scatted interview, interview did not remember scheduling the interview waited over 40 minutes for the interview, mean while. seen the interviewer chatting away at the front desk. the male interview seemed to look down on me very condescending after I told him I married my husband im also a male

IHG Hotels and Resorts
      Starwood Hotels & Resorts