Passa al contenutoPassa al piè di pagina
  • Lavori

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

MediaGeniX

Questa è la tua azienda?

Circa
      Recensioni
      Stipendi e benefit
      Lavori
      Colloqui
      Colloqui
      Ricerche correlate: Recensioni su MediaGeniX | Offerte di lavoro di MediaGeniX | Stipendi di MediaGeniX | Benefit di MediaGeniX
      Colloqui di MediaGeniXColloqui per Senior/Lead Frontend Developer presso MediaGeniXColloquio di MediaGeniX

Glassdoor

• Aiuto
      • Linee guida
      • Condizioni d'uso
      • Privacy e scelte pubblicitarie
      • Non vendere né condividere le mie informazioni
      • Strumento per l'accettazione dei cookie

Lavora con noi

• Lavori
      • Località

Aziende seguite

Ricerche di lavoro

Ricevi suggerimenti e aggiornamenti personalizzati avviando le tue ricerche.

Le migliori aziende per "stipendio e benefit" vicino a te

IBM

Nessuna offerta
      Esperienza negativa
      Colloquio nella media

Candidatura

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso MediaGeniX (Groot-Bijgaarden, Flemish Brabant) nel mese di ott 2025

Colloquio

Na een spontane sollicitatie via de website werd ik door de recruiter gekoppeld aan een openstaande functie van Senior Lead Front End Engineer. Ik kreeg een uitnodiging voor een online interview met de recruiter. Het gesprek duurde ongeveer 50 minuten en behandelde uiteenlopende thema's, waaronder het belang van soft skills en open communicatie. Na het interview bleef verdere communicatie uit. Twee weken later stuurde ik een beleefde opvolgingsmail om te informeren naar de stand van zaken. Pas een maand later ontving ik een antwoord. De recruiter gaf aan dat er zich onverwacht interne kandidaten hadden gemeld, maar liet tegelijk verstaan dat ik nog steeds in aanmerking kwam. Nog een maand later stelde ik zelf vast dat de functie reeds drie weken eerder was ingevuld door een externe kandidaat, afkomstig van een ander bedrijf. Dit strookte niet met de informatie die mij eerder per e-mail was meegedeeld. Ik nam opnieuw contact op met de recruiter en gaf aan dat ik had opgemerkt dat de vacature was ingevuld, en dat ik open bleef staan voor een gesprek indien er in de toekomst een passende opportuniteit zou zijn. Opnieuw volgde een lange stilte. Drie weken later ontving ik uiteindelijk een standaard HR-afwijzingsmail, waarin opnieuw werd gesteld dat de functie was ingevuld door een interne kandidaat. Conclusie: hoewel ik op dat moment geen verwachtingen meer had rond deze functie, wekte de recruiter na een lange periode zonder communicatie alsnog de indruk dat ik nog een kans maakte, terwijl er in werkelijkheid vermoedelijk al een externe aanwerving had plaatsgevonden. Dat nadien bleef worden vastgehouden aan de versie van interne kandidaten is jammer, zeker gezien andere signalen het tegendeel aantoonden. Tijdens het interview werd sterk de nadruk gelegd op soft skills en open communicatie, maar de feitelijke opvolging bestond uit lange periodes zonder feedback, standaard HR-templates en communicatie die niet strookte met de realiteit.

Domande di colloquio [1]

Domanda 1

Wat zou je als lead developer doen met een team van 7 developers en 7 verschillende ideeën?
      Rispondi alla domanda