Medisana

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Medisana | Offerte di lavoro di Medisana | Stipendi di Medisana | Benefit di Medisana
      Colloqui di MedisanaColloqui per Interne Customer Service Representative presso MedisanaColloquio di Medisana

Colloquio per Interne Customer Service Representative

3 mar 2020

Ho presentato la mia candidatura tramite un'altra fonte. Ho sostenuto un colloquio presso Medisana

Nadat ik de organisatie eraan moest herinneren dat ik had gesolliciteerd werd ik dan uiteindelijk uitgenodigd. Daar zit je dan tegenover een voortdurend op zijn mobiele telefoon kijkende algemene directeur, een zich niet voorbereid hebben economische directrice en een nietszeggende afdelingscoördinator. Afgewezen wordt je niet, dat moet je maar zelf concluderen uit het feit dat dezelfde vacature opnieuw geplaatst wordt. Ik zeg tegen andere sollicitanten: niet aan beginnen !

Het had totaal geen diepgang. Uit alles bleek dat men zich niet had voorbereid. Men moest voortdurend in het CV kijken.