MetLife

Ricerche correlate: Recensioni su MetLife | Offerte di lavoro di MetLife | Stipendi di MetLife | Benefit di MetLife
      Colloqui di MetLifeColloqui per Manager presso MetLifeColloquio di MetLife

Colloquio per Manager

28 set 2024
      Tokyo

Ho sostenuto un colloquio presso MetLife (Tokyo)

Interview went well. A VP interviewed me and he asked about technical questions, and I easily answered all of them. He took time to guide me through his office, and I was glad I've got glimpse of how people work

My academic and career experience

Altre recensioni di colloqui per Manager presso MetLife

Colloquio per Gerente

8 mag 2026
      São Bernardo do Campo

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso MetLife (São Bernardo do Campo) nel mese di apr 2026

O processo de entrevista na MetLife é descrito como estruturado, com duração média de 31 a 54 dias, focando em alinhamento cultural e competências técnicas. Inclui etapas como entrevista individual (27%), testes, e conversas com gestores. A empresa valoriza empatia, crescimento e um ambiente colaborativo.Principais etapas e características:Duração e Dificuldade: O processo leva, em média, pouco mais de um mês, sendo mais rápido para estágios (aprox. 7 dias) e mais lento para corretores (aprox. 240 dias). A dificuldade é moderada, com nota 2,8/5 no Glassdoor.

Colloquio per Manager

11 ott 2022

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso MetLife nel mese di set 2022

Applied online with 2 step process. HR screen which went for 30 minutes and a 30 minute interview with the hiring manager. Hiring Manager interview felt quite rushed. Time from application to decision was 2 months.

- why do you want the position - leadership style - tell us a bit about yourself - what strategies do you implement to get through higher workload periods

New York Life
      Aon