Micron Technology

Ricerche correlate: Recensioni su Micron Technology | Offerte di lavoro di Micron Technology | Stipendi di Micron Technology | Benefit di Micron Technology
      Colloqui di Micron TechnologyColloqui per Material Operations Specialist presso Micron TechnologyColloquio di Micron Technology

Digital Natives

Colloquio per Material Operations Specialist

4 nov 2019
      Singapore

Altre recensioni di colloqui per Material Operations Specialist presso Micron Technology

Colloquio per Material Operations Specialist

5 dic 2019
      Singapore

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Micron Technology (Singapore)

Got an email for an interview at Micron’s branch at Bendemeer road. Interviewed with the operations manager; questions were typical and not difficult to answer. Emailed them twice but had no reply. Been 3 weeks and status on job portal still says ‘In Process’. Think it’s time to move on.

Tell me about yourself.
      4 risposte

What do you know about our company?

Where do you see yourself in a few years time?

Given a team of people who are more senior than you but are under you, how would you work with them?

What is your expected salary?

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Micron Technology (Singapore) nel mese di nov 2019

I applied the job through LinkedIn, got a phone call to schedule an interview in about a week. My interview started 2 days later. It was an one-on-one interview with the Hiring Manager, it was very conversational. He asked me basic quesions about logistics and warehousing. In the end, it turned out great for me but my application on their website is still "in process". Overall, it was a great interview.

Where do you see yourself in 5 years?