Miracall

Ricerche correlate: Recensioni su Miracall | Offerte di lavoro di Miracall | Stipendi di Miracall | Benefit di Miracall
      Colloqui di MiracallColloqui per Telemarketer presso MiracallColloquio di Miracall

6 feb 2020
      Málaga

Ho presentato la mia candidatura di persona. Ho sostenuto un colloquio presso Miracall (Málaga) nel mese di ago 2018

Het ging vrij makkelijk omdat ik al sales ervaringen heb.het systeem word je uitgelegd daarna een vrij makkelijk energie testje moeten afleggen en klaar om te bellen en geld te verdienen

of je ervaring hebt of niet

Altre recensioni di colloqui per Telemarketer presso Miracall

3 lug 2019
      Málaga

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Miracall (Málaga) nel mese di feb 2019

Ik werd via facebook benaderd en vrij snel daarna mocht ik op gesprek komen. Na het eerste gesprek ben ik gaan meeluisteren met de gesprekken en vanuit daar zijn we toen echt gaan starten met het werk.

Je cv maakt me niet zoveel uit het gaat me meer om hoe je bent als persoon, vind je het moeilijk om te bellen?

9 lug 2019
      Málaga

Ho presentato la mia candidatura di persona. La procedura ha richiesto 2 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Miracall (Málaga) nel mese di gen 2019

Een korte en fijne sollicitatieprocedure. Ik had een sollicitatiegesprek met de eigenaar, en werd de volgende dag al teruggebeld dat ik was aangenomen. Vervolgens heb ik een training gehad van 2 dagen voordat ik zelf kon gaan bellen.

Wat zijn de belangrijkste elementen tijdens een verkoopgesprek?