NCH

Ricerche correlate: Recensioni su NCH | Offerte di lavoro di NCH | Stipendi di NCH | Benefit di NCH
      Colloqui di NCHColloqui per IT presso NCHColloquio di NCH

Colloquio per IT

6 ott 2016
      Irving, TX

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso NCH (Irving, TX) nel mese di giu 2016

Initial phone call only had some behavior questions. Onsite is not a technical interview, just learn about your resume. And just ask a question about what's root user I remember. The manager only care about your resume whether has the keyword of their job description.

Behavior questions

Altre recensioni di colloqui per IT presso NCH

Colloquio per Information Technology

27 set 2025
      Naples, FL

Ho sostenuto un colloquio presso NCH (Naples, FL)

Phone interview for position that I found on their website that matched my skill set. Entered my resume and HR called me for an interview within two weeks. The call lasted less than 20 minutes

Why was I looking for a job and how did my experience match up

Colloquio per IT=

19 ago 2016
      Irving, TX

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso NCH (Irving, TX) nel mese di mag 2016

I applied in April in Irving, Texas and ended up getting invited to drive down to their office for an interview. The interview was laid back, not as technical as other interviews. It was more of them just asking about certain aspects on your resume, and to explain your talents in more detail. I was asked about what courses I have taken in school so far. They were more just trying to see if you were a good fit within the company.

How did you hear about X-Chem? Tell me more about SQL (arbitrary, could be any language) on your resume. What courses have you taken so far in school?

AECI