Navan

Ricerche correlate: Recensioni su Navan | Offerte di lavoro di Navan | Stipendi di Navan | Benefit di Navan
      Colloqui di NavanColloqui per Lead Product Manager presso NavanColloquio di Navan

AnyVan

Colloquio per Lead Product Manager

30 dic 2024

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Navan

I had a productive and positive conversation with an internal recruiter at Navan for about 30 minutes until she suddenly became concerned, almost offended, that I no longer work at the most recent position on my resume -- it was as if she just willfully ignored the dates I'd listed on my resume for this job title. She did not directly address her apparent concern that I voluntarily left my last job, but after building up my excitement throughout this call, she rather abruptly stated that I'm a very strong candidate but unfortunately not qualified for this position due to my lack of experience with people management. I pointed out that the job listing did not state any expectations or planned responsibilities around people management or direct reports. The interviewer responded that she would edit the job listing to include this requirement. The listing was never updated. Oh well!

Walk me through your work experience so I can more easily pick an excuse for rejecting you after I log a full 30 minute screening call.