Nestlé

Ricerche correlate: Recensioni su Nestlé | Offerte di lavoro di Nestlé | Stipendi di Nestlé | Benefit di Nestlé
      Colloqui di NestléColloqui per Talent Acquisition Specialist presso NestléColloquio di Nestlé

11 ott 2019
      Washington, DC

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Nestlé (Washington, DC) nel mese di apr 2019

Two weeks after my initial application, I got a first phone interview with a Talent Sourcer where we discussed my background, the position and I answered some usual interviews questions Then I went through a second interview ( behavioral ) with the Hiring Manager two weeks after. This interview, by phone again, was way more impersonal than the first interview.

Walk me through the Recruitment process for the position

Altre recensioni di colloqui per Talent Acquisition Specialist presso Nestlé

14 mar 2024

They followed up within a week of applying to schedule a phone interview, about 30 minutes long. Asked about my work experience as well as some behavioural questions. Typical first interview questions. Interviewer didn't seem too interested throughout the call.

What are your 2 biggest strengths?

19 ott 2023
      Toronto, ON

Ho sostenuto un colloquio presso Nestlé (Toronto, ON)

I had one screening interview with a recruiter, an interview with a hiring manager, and then a final interview with the team. Fairly straightforward, great interview process, and then an update call after a few weeks.

Why do you want to work for Nestle?

14 lug 2022

Me llamó Gabriela Duarte. Me hizo muy pocas preguntas y ya con un tono poco amigable, no me explicó nada de la posición y me mandó un test. Del cual nunca más tuve ni feedback, ni respuesta por parte de esta persona. Se lo pedí y me respondió de mala manera, justificando la falta de feedback con que no había pasado su filtro ?? sin detalle de por qué ni que paso ni nada, pero eso sí, con un test que tuve que completar con datos personales pero que no son capaz de compartir... Horrible experiencia.

Experiencia en perfiles técnicos ?

Lactalis