Neviton

Parte di Montana Tech Components

Ricerche correlate: Recensioni su Neviton | Offerte di lavoro di Neviton | Stipendi di Neviton | Benefit di Neviton
      Colloqui di NevitonColloqui per Senior SQL Developer presso NevitonColloquio di Neviton

BTC Business Technology Consulting

Colloquio per Senior SQL Developer

24 mag 2019
      Bengaluru

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Neviton (Bengaluru) nel mese di mag 2019

Totale four round as I get informed, 1.a telephonic interview 2. F2F Other than interview I would like to share something which I feel need to be shared with everyone who is looking forward to joining or to attend an interview with Neviton, there is an HR and his name is Swathi, he is really good at convincing that you are being rejected and he will make sure that we are okay to accept it. I feel he is a good for being an HR. usually I didn’t get good experience from HR During interviews .but he is different in my experience.

basics of SQL, SQL performances,SSIR,SSRS,SQL Quries