NoBroker

Ricerche correlate: Recensioni su NoBroker | Offerte di lavoro di NoBroker | Stipendi di NoBroker | Benefit di NoBroker
      Colloqui di NoBrokerColloqui per Customer Relationship Manager presso NoBrokerColloquio di NoBroker

4 apr 2022

Altre recensioni di colloqui per Customer Relationship Manager presso NoBroker

14 mar 2026
      Bangalore Rural

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. La procedura ha richiesto 5 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso NoBroker nel mese di set 2021

Easy just looking for good communication skills and good presence of mind they firstly they took and test in which it was general reasoning and after that one virtual interview if you get selected in that then there will be KC which you can to score more than 85%.

Introduction Situation based questions Why this job Are you willing to work under pressure.

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. Ho sostenuto un colloquio presso NoBroker (Bangalore Rural) nel mese di giu 2024

Apply from the website First process is telephonic call After that you’ll have virtual interview with the reporting manager Post selection offer letter will be shared within one day Company usually looks for immediate joiners

can you work under pressure? How do you handle stress? Can you come to office for all 6 days. Why no broker ? Do you like to interact with people

20 feb 2023

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. Ho sostenuto un colloquio presso NoBroker nel mese di mar 2021

First screening round will be with HR through call Second round will be Aptitude round Final round is Operations round where manager will be testing your knowledgeand fluency Finally Offer letter will be released in a day

Speak about Chennai city in tamil(fluency check)