Novelis

Parte di Aditya Birla Group

Ricerche correlate: Recensioni su Novelis | Offerte di lavoro di Novelis | Stipendi di Novelis | Benefit di Novelis
      Colloqui di NovelisColloqui per Process Engineer presso NovelisColloquio di Novelis

5 lug 2017

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Novelis

Phone screen, Phone interview, Onsite interview. It seemed like they were hiring a lot of positions. I started getting interviewed for a position I hadn't applied for at first. Then after I quick reset we were back on track.

Why leaving current company

Altre recensioni di colloqui per Process Engineer presso Novelis

23 ago 2017
      Oswego, NY

Ho presentato la mia candidatura tramite un'altra fonte. Ho sostenuto un colloquio presso Novelis (Oswego, NY) nel mese di feb 2016

First, I got a tour of the plant with one employee. It was neat to see everything on the floor. Then I met with team - around 5 people. Very conversational. Used my resume as a jumping off point. Employees were very welcoming!

They asked me to talk through my resume. Be prepared to run through each item.

21 feb 2014
      Oswego, NY

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Novelis (Oswego, NY)

Initial phone call from a recruiter, phone interview with an HR rep, and then a visit at the plant which included interviews with 3-4 managers.

Nothing stands out as difficult or unexpected.