Orphoz

Parte di McKinsey & Company

Ricerche correlate: Recensioni su Orphoz | Offerte di lavoro di Orphoz | Stipendi di Orphoz | Benefit di Orphoz
      Colloqui di OrphozColloqui per Consultant presso OrphozColloquio di Orphoz

22 gen 2026
      Madrid

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. Ho sostenuto un colloquio presso Orphoz (Madrid)

Fue una llamada de la reclutadora donde te preguntan formación y experiencia laboral para ver si encajas en el rol. Si la pasa te pasan a una primer entrevista con manager, normalmente en español donde te preguntan por una historia de experiencia que puede ser connection, drive, growth o leadership, además de conocimientos más técnicos del puesto. Si pasas esa te restan tres entrevistas, las tres son mitad caso y mitad historia. Los casos pueden son en inglés y las entrevistas pueden ser español o inglés.

Los casos son bastante complejos si te pones nervioso. Preguntan una parte de estrategia, luego leer charts o infografias y dar tus insight. Al final es un caso matemático. La primer entrevista es sencilla y las siguientes mucho más complejas.

Altre recensioni di colloqui per Consultant presso Orphoz

24 ott 2024

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Orphoz nel mese di ott 2024

Was contacted via an automatic message and invited for an interview with HR. Standard interview questions, about what I had done and why I had done it. Afterwards was told the feedback would come in 1 week, and got rejected, again with an automatic e-mail. It didn't feel personal at all, and being rejected by HR is always a mystery, it would be helpful to get at least some feedback.

Walk me through your CV Did you find any resistance to change from people you worked with, when trying to implement something new, Did you express your disagreeing opinion with a high-level manager.

13 lug 2023

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Orphoz

first HR call, very standard then moved into case study calls. One call with McKinsey employee and one call with Orphoz employee. I did not get enough time to prepare the case studies before the interviews, case studies were focused on change management and operations.

Tell me something about yourself that is not on your resume

SelfEmployed.com
      TP