Pattern

Ricerche correlate: Recensioni su Pattern | Offerte di lavoro di Pattern | Stipendi di Pattern | Benefit di Pattern
      Colloqui di PatternColloqui per Senior Full Stack Developer presso PatternColloquio di Pattern

Colloquio per Senior Full Stack Developer

30 dic 2022
      Nuova Delhi

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Pattern (Nuova Delhi) nel mese di dic 2022

HR call and Zoom interview for 1 hr. Interviewer is not interested in taking interview. One question cannot judge anyone having 6 years of experience. Company is new and single person work. No team like structure only 3 employees in team and 1 developer per team

They asked general questions

React js stopwatch start with zero. hr minutes and seconds and add button to stop, resume ,reset and record lap
      Risposta di Pattern
      We're very sorry to hear that your experience interviewing at Pattern - India wasn't pleasant. We will communicate with the hiring team there and discuss this feedback. Thank you!

Altre recensioni di colloqui per Senior Full Stack Developer presso Pattern

Colloquio per Senior Software Engineer - Full Stack

12 set 2025
      Poona

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Pattern (Poona) nel mese di lug 2025

Initial HR connect will be conducted. A short Q&A test or questionnaire will be sent to evaluate and shortlist your resume. Candidates clearing this will proceed to one technical interview round.

Round 1: Introduce yourself. Solve FizzBuzz problem without using any loops. Other theory topics covered: Difference betn type of imports and exports JWT Azure, msg queue, rabbitmq Monolithic vs microservices Error boundaries in Next Dynamic routes in Next.js Git merge vs rebase Micro frontend PWA, SEO, Accessibility