PetSmart

Ricerche correlate: Recensioni su PetSmart | Offerte di lavoro di PetSmart | Stipendi di PetSmart | Benefit di PetSmart
      Colloqui di PetSmartColloqui per Pets Hotel Associate presso PetSmartColloquio di PetSmart

Colloquio per Pets Hotel Associate

9 giu 2025

Altre recensioni di colloqui per Pets Hotel Associate presso PetSmart

Colloquio per Pet Hotel Associate

25 dic 2024

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso PetSmart

The day after applying, I got called and made appointment with Hotel manager for an interview. Very informal get to know you type of interview. Few questions about previous experience, but not totally necessary for entry level position.

Besides your love of animals, what makes you a good candidate for this position?

It was a quick interview process. Recruiter reached out to set time. Met in store with pet hotel manager. Standard questions. Interview only lasted 15-20 minutes. Very relaxed and easy going interview.

Why do you want to work here?

Colloquio per Pet Hotel Associate

13 gen 2024
      Fresno, CA

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso PetSmart (Fresno, CA) nel mese di gen 2024

It took a couple weeks before they reached out for a phone interview. The interview was only 3 questions so it was pretty simple. I had a phone interview with both manager and assistant manager. Good luck on your interviews guys

What do you know about petsmart?

What are the 3 most important things to you in a job?

How would you react in a situation where you have to learn something for the first time?