Passa al contenutoPassa al piè di pagina
  • Lavori
  • Aziende
  • Stipendi
  • Per le aziende

Migliora la tua carriera

employer cover photo

Phished

Questa è la tua azienda?

Chi siamo
      Recensioni
      Stipendi e benefit
      Lavori
      Colloqui
      Colloqui
      Ricerche correlate: Recensioni su Phished | Offerte di lavoro di Phished | Stipendi di Phished | Benefit di Phished
      Colloqui di PhishedColloqui per HR Business Partner presso PhishedColloquio di Phished

Glassdoor

• Aiuto
      • Linee guida
      • Condizioni d'uso
      • Privacy e scelte pubblicitarie
      • Non vendere né condividere le mie informazioni
      • Strumento per l'accettazione dei cookie

Lavora con noi

• Lavori
      • Località

Aziende seguite

Ricerche di lavoro

Ricevi suggerimenti e aggiornamenti personalizzati avviando le tue ricerche.

Colloquio per HR Business Partner

16 gen 2026
      Candidato anonimo a colloquio
      Leuven, Flemish Brabant
      Nessuna offerta
      Esperienza negativa
      Colloquio facile

Candidatura

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Phished (Leuven, Flemish Brabant) nel mese di dic 2025

Colloquio

Naast het uploaden van een CV en Motivatiebrief moet je op het sollicitatieformulier op de website nog een aantal persoonlijke vragen betantwoorden. "Wie ben jij echt?" "Wat geeft jou energie?"... Ik vond dit aangenaam omdat het lijkt dat deze zaken belangrijk zijn voor Phished als werkgever. Ik ontving nadien een uitnodiging voor een eerste kennismaking via Teams met de recruiter. Ik vond dit geen aangenaam gesprek. Er werd totaal niet ingegaan op de vragen die gesteld werden op de website, enkel gepolst naar 2 skills. Ik had heel wat vragen maar het was duidelijk dat het half uur gerespecteerd moest worden. Ik kreeg ook geen duidelijk antwoord op de vraag naar de sfeer in het bedrijf. De recruiter was een consultant, dus niet in dienst bij het bedrijf en misschien geeft dit een vertekend beeld, maar op basis van dit gesprek zou ik er niet willen werken. Als je zulk soort vragen laat beantwoorden bij het indienen van een sollicitatie zou het een kleine moeite moeten zijn om hier even verder op in te gaan tijdens een eerste gesprek.

Domande di colloquio [1]

Domanda 1

Wat is je ervaring met payroll? Wat is je ervaring in recruitment?
      Rispondi alla domanda