PostNL

Ricerche correlate: Recensioni su PostNL | Offerte di lavoro di PostNL | Stipendi di PostNL | Benefit di PostNL
      Colloqui di PostNLColloqui per pakketbezorger presso PostNLColloquio di PostNL

1 nov 2020
      Apeldoorn

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso PostNL (Apeldoorn) nel mese di ott 2020

Via de mail kreeg ik een nummer om naar te bellen voor een sollicitatiegesprek, vriendelijke vrouw die mijn sollicitatiegesprek heeft afgenomen. Binnen paar dagen ben ik terug gebeld en doorgekomen voor een ander gesprek die ik morgen heb. Spannend tot nu toe verliep het heel makkelijk.

Algemene vragen, waarom ik deze baan heb gekozen, of ik fit ben, vriendelijk enzv. En gegevens doorgegeven.

Altre recensioni di colloqui per pakketbezorger presso PostNL

16 nov 2022
      Kolham

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. La procedura ha richiesto 2 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso PostNL (Kolham) nel mese di nov 2022

Kwam op gesprek. Even de basis dingen besproken (werkervaring, beschikbaarheid, etc.) Vervolgens een rondleiding en niet veel later kreeg ik al te horen dat ik de volgende dag de opleiding mocht bijwonen en dus praktisch aangenomen was.

Relevante werkervaring en beschikbaarheid lagen duidelijk in de voorgrond

29 ott 2021
      Kolham

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso PostNL (Kolham) nel mese di ott 2021

Duidelijk, realistisch Er word je verteld wat je precies moet doen en dat het pittig werk is en niet zomaar iedereen erin zal slagen en het in sommige periodes nog veel drukker zou kunnen zijn.

Denk je dat je het aan zou kunnen, mentaal en fysiek