Prevounce Health

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Prevounce Health | Offerte di lavoro di Prevounce Health | Stipendi di Prevounce Health | Benefit di Prevounce Health
      Colloqui di Prevounce HealthColloqui per Software Engineer I presso Prevounce HealthColloquio di Prevounce Health

Colloquio per Software Engineer I

18 apr 2022

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Prevounce Health

I applied through LinkedIn. A few days later I was contacted by Daniel Tashnek via LinkedIn to set up an interview. During the interview, we spoke about my previous jobs and the experience I had gained from them, and during my time at university (as I applied for an entry-level position). I was told that some people at the company would be looking over some projects I have on my GitHub. Then they would contact me within a week if they want to continue with my application. After two weeks, I tried to contact Daniel regarding my application. No response. Another week and a half later, I finally got a LinkedIn message from Daniel stating... "Apologies for the lapse in communication. We decided that we need a few more senior developers before we can continue to grow our junior ranks." Waste of time, through and through. You should have made that decision before you started listing open positions on LinkedIn :)

What are some projects you've worked on at university or during your free time?