ProRail

Ricerche correlate: Recensioni su ProRail | Offerte di lavoro di ProRail | Stipendi di ProRail | Benefit di ProRail
      Colloqui di ProRailColloqui per Planner presso ProRailColloquio di ProRail

Colloquio per Planner

15 apr 2025
      Utrecht

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso ProRail (Utrecht) nel mese di mar 2025

Uitgenodigd voor een 1e en 2e gesprek met 2x2 contactpersonen. Al gauw werd de vooringenomenheid erg zichtbaar met vragen als wat kom je hier doen. Afstemming tussen afdelingen die uitnodigen en die gesprekken voeren ontbrak volledig. Bij het gesprek werden veel zwart/wit vragen gesteld voor vragen waar context enorm van belang was. Het voelde voor mij erg als door een hoepel moeten springen met erg specifiek gezochte antwoorden. Jarenlange ervaring in het vak was niet van belang. Uiteindelijk werd ook niemand aangenomen, wat doet vermoedden dat bepaalde agenda's gevuld en recruitment KPI's behaald moesten worden. Helaas een grote verspilling van tijd en moeite. Niet solliciteren dus.

Wat kom je hier doen