Pumpkin

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Pumpkin | Offerte di lavoro di Pumpkin | Stipendi di Pumpkin | Benefit di Pumpkin
      Colloqui di PumpkinColloqui per Brand Developer presso PumpkinColloquio di Pumpkin

Colloquio per Brand Developer

11 giu 2025
      Parigi

Altre recensioni di colloqui per Brand Developer presso Pumpkin

Colloquio per Brand Developer

14 gen 2022

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Pumpkin (Parigi) nel mese di giu 2021

Entretiens plutôt sélectif pour des étudiants. Très formateur pour se préparer à l’alternance. Les recruteurs sont sympas et n’hésitent pas à nous mettre à l’aise. Je recommande cette expérience pour tous les étudiants.

Pourquoi vous et pas un autre ?

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 5 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Pumpkin

Painfully unprofessional. The assistant that I seem to have been paired with (I'm not sure if she was the real deal) kept on asking me if I knew the company prior. Told her no but that I did my due diligence and nailed the "did I stalk you" part. After that they grilled me on how much I was asking wage wise referring it as "too much for my profile". Finally made me wait a few weeks to give me a lower offer that I declined.

What is my minimum wage ?
      Risposta di Pumpkin
      Hello, Thank you for your feedback, We are really sorry that you experienced a bad interview, your feedback is important and it will help us to improve our process. We are quite surprised that one of our members’ team asked you to give salaries expectations. Indeed, the Pumpkin Brand Developer contract is an “auto-entrepreneur”’ agreement, which is basically paid the same amount for all services. Regarding our deadline for response, it’s average 7,5 days for the PBD process, so we are sincerely sorry that you had to wait so long. Best regards, Pumpkin HR Team