QC Data

Ricerche correlate: Recensioni su QC Data | Offerte di lavoro di QC Data | Stipendi di QC Data | Benefit di QC Data
      Colloqui di QC DataColloqui per Drafter presso QC DataColloquio di QC Data

Colloquio per Drafter

11 ott 2017

Altre recensioni di colloqui per Drafter presso QC Data

Colloquio per Drafter I

15 mag 2018
      Denver, CO

Contacted by staffing agency. Super easy interview, just wanted to see if I had a pulse. Interviewed by two people and lasted maybe 15 minutes. Offered me job during first interview.

Asked what I saw on a wiring map.
      Risposta di QC Data
      Thanks for your review. We are happy to hear your interview went well, and welcome to the team!

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso QC Data (Denver, CO) nel mese di dic 2015

very flexible, friendly environment. project managers is an amazing human being, they are really trying to hire more people due to the high volume of work. a recruiter called before hand to let me know time and date of the interview and after two hours, they call you back letting you know if you were selected from the bunch.

how your currents skills match with the position you are applying?