Qentelli

Ricerche correlate: Recensioni su Qentelli | Offerte di lavoro di Qentelli | Stipendi di Qentelli | Benefit di Qentelli
      Colloqui di QentelliColloqui per Software Test Engineer presso QentelliColloquio di Qentelli

5 ott 2024
      Hyderabad

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. La procedura ha richiesto 3 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso Qentelli (Hyderabad) nel mese di set 2024

It was too lengthy . Almost the process took 3 months of time. In the second round they asked some strange questions which is not related to qtp tool . 3rd round was very difficult asking very difficult questions or issurs that won't practically exist in real time UFT automation testing.

How to handle same objects in the page?

Altre recensioni di colloqui per Software Test Engineer presso Qentelli

29 mar 2021
      Hyderabad

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 3 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Qentelli (Hyderabad) nel mese di mar 2021

Interview was Simple and fast - but no updates after HR discussion, waited for 3weeks. 2 rounds of technical discussion 1 round with HR 1 with client – Here it got delayed for 3weeks still counting (29Mar) 1 for salary discussion

Explain how data is pulled into scripts for automation

2 lug 2019

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. Ho sostenuto un colloquio presso Qentelli nel mese di giu 2019

First round is apptitude 1hour test reasoning, English math, technical aptitude c++ java Second round GD Third round Technical round. There are two technical round Fouth round Hr Technical round basic programming

Java program String reverse remove duplicate string

BTC Business Technology Consulting