RAPIDD Technologies

Ricerche correlate: Recensioni su RAPIDD Technologies | Offerte di lavoro di RAPIDD Technologies | Stipendi di RAPIDD Technologies | Benefit di RAPIDD Technologies
      Colloqui di RAPIDD TechnologiesColloqui per Software Engineer presso RAPIDD TechnologiesColloquio di RAPIDD Technologies

Colloquio per Software Engineer

26 mar 2021
      Bengaluru

Ho presentato la mia candidatura di persona. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso RAPIDD Technologies (Bengaluru) nel mese di mar 2020

I applied through Elitmus and was shortlisted for online technical test. After attempting for technical test 1, I was called for technical test 2 and after clearing it I was called for technical interview . The interviewer were awesome. They asked various questions related to dbms, like join, constraints, and also some of the puzzles.

questions related to linked-list , how to reverse it.

Altre recensioni di colloqui per Software Engineer presso RAPIDD Technologies

Colloquio per Software Engineer

29 mar 2021

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso RAPIDD Technologies nel mese di mar 2021

The process included:- 1 Step: Online Test 1(Quantitative Analysis) Online Test 2(Technical) 2 Step: Virtual Technical Interview (Great Experience) , The Interviewers were great . 3 Step: HR & Director Call

Quant : General Questions. Test: DBMS ,DS & Algo . Interview: Puzzles , Major Project , DS , Live Coding Que Reverse of a linked list on Codechef.

Colloquio per Software Developer

6 giu 2019
      Bengaluru

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso RAPIDD Technologies (Bengaluru) nel mese di mag 2019

1st written round for Aptitude + coding skills + self-awareness test 2nd group discussion 3rd technical face to face 4th technical face to face 5th HR 6th meeting with boss Whole process was completed in 1 day Results also announced on same day

Questions on software development lifecycle and debugging

simple puzzles to check logical reasoning

write output for some given C programs based on pointers, arrays and operators

Deloitte
      KPMG