RCBC Savings Bank

Ricerche correlate: Recensioni su RCBC Savings Bank | Offerte di lavoro di RCBC Savings Bank | Stipendi di RCBC Savings Bank | Benefit di RCBC Savings Bank
      Colloqui di RCBC Savings BankColloqui per Credit Analyst presso RCBC Savings BankColloquio di RCBC Savings Bank

Colloquio per Credit Analyst

2 ott 2019
      Manila,

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso RCBC Savings Bank (Manila, ) nel mese di set 2019

I was referred by a member currently working in RCBC. After a few days, an email was sent by the Finance head and we set up a meeting time. When I arrived I was redirected to an empty meeting room and had the interview inside. After a few minutes of talking about basic background info, we discussed about some technical stuff. (The reason for this is because I had no prior working experience). The interview ended and I was asked to wait for further assessment.

How familiar are you with banking?

Standard Chartered Bank
      Barclays