RHB Group

Ricerche correlate: Recensioni su RHB Group | Offerte di lavoro di RHB Group | Stipendi di RHB Group | Benefit di RHB Group
      Colloqui di RHB GroupColloqui per Graduate Program presso RHB GroupColloquio di RHB Group

9 feb 2022

Firstly, you will have to do some assessments which have few categories. If you pass the assessments, you will be interviewed. Then, wait for the result. After a week the result is not out yet even after follow up. So it might take a longer time and maybe they will only send the feedback if you are selected.

Why did you choose/applied for this program?

Altre recensioni di colloqui per Graduate Program presso RHB Group

26 mar 2026
      Kuala Lumpur

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso RHB Group (Kuala Lumpur) nel mese di feb 2024

I register first at the counter then wait for my turn for the interview. There's only one interviewee. She is really chill and professional when asking me questions and hearing my answer.

Tell me about your weakness and how do you improve it?

14 lug 2022
      Kuala Lumpur

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso RHB Group (Kuala Lumpur) nel mese di lug 2022

Firstly you have to pass the online assessments. It includes 5 assements like numerical reasoning and verbal reasoning..etc Secondly, they will divide you into 4 groups for case study discussion. You will be given a case study question. Discuss and prepare slide within 1 hour. Then present 30 mins. Marks will be given according to how well you perform in giving ideas. Question was based on digital banking. Next, interview ( I was not selected for the interview, my team mates are more power than me) Hope it helps for those who shortlisted. Good luck! Study the materials they provide you.

Why should we hire you? What is the youngsters needs nowadays?

Standard Chartered Bank
      Barclays