RadioShack

Ricerche correlate: Recensioni su RadioShack | Offerte di lavoro di RadioShack | Stipendi di RadioShack | Benefit di RadioShack
      Colloqui di RadioShackColloqui per Cashier presso RadioShackColloquio di RadioShack

11 apr 2025

Ho sostenuto un colloquio presso RadioShack

Applied in person and got an interview scheduled pretty fast. Everyone was very friendly and attentive to my application, I highly recommend. The process takes about two weeks. I heard back a couple days after.

Describe a recent challenge and how you solved it

Altre recensioni di colloqui per Cashier presso RadioShack

2 giu 2015
      Honolulu, HI

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso RadioShack (Honolulu, HI)

I was told to meet at there District Office, to where there were about 20 other people, they began to speak to all of us as a group, and inform of us of Radio Shack's history. Afterwards, they began to interview us one by one in different rooms.

He asked me the general questions, Why do you want to work for us, what do you know about us, and the common one "In your experience, how have you handled a difficult customer."

22 apr 2015
      Miami, FL

Ho presentato la mia candidatura di persona. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso RadioShack (Miami, FL) nel mese di mar 2013

One on One very easy to pass, not much more I could say. Manager said let go to the backroom and see if you can work for us or not.

What do you know about cell phones.