Safelite AutoGlass

Ricerche correlate: Recensioni su Safelite AutoGlass | Offerte di lavoro di Safelite AutoGlass | Stipendi di Safelite AutoGlass | Benefit di Safelite AutoGlass
      Colloqui di Safelite AutoGlassColloqui per Inbound Sales Representative presso Safelite AutoGlassColloquio di Safelite AutoGlass

26 lug 2016
      Chandler, AZ

Altre recensioni di colloqui per Inbound Sales Representative presso Safelite AutoGlass

24 ago 2015
      Columbus, OH

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Safelite AutoGlass (Chandler, AZ) nel mese di apr 2016

about 1 hour long. consisted of minor test of basic computer skills. The questions are all about how you're going to be good with these customers so that they schedule.

How do you empathize with a customer?

Ho presentato la mia candidatura di persona. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Safelite AutoGlass (Columbus, OH) nel mese di feb 2015

Fill out paper applicaiton. Go into a room wait for your name to be called. Go into a room take a test using the computer. Back to the room and given a script on how to sell their product. Your name is called and the impromptu sells pitch is conducted in the person to person interview.

Can you read a script? What's your greatest asset? Have you worked in a call center before?

16 ott 2014
      Chandler, AZ

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Safelite AutoGlass (Chandler, AZ)

I applied for a customer service position however they convinced me to go into sales. I'm glad I did because you make more money in sales and it's not cold calling, it's all inbound which is nice.

Sell me a set of wiper blades.