Searchlight Health

Ricerche correlate: Recensioni su Searchlight Health | Offerte di lavoro di Searchlight Health | Stipendi di Searchlight Health | Benefit di Searchlight Health
      Colloqui di Searchlight HealthColloqui per Senior Software Engineer presso Searchlight HealthColloquio di Searchlight Health

SelfEmployed.com
      Amazon
      Orange
      Standard Chartered Bank

Colloquio per Senior Software Engineer

24 mag 2019
      Bengaluru

Altre recensioni di colloqui per Senior Software Engineer presso Searchlight Health

Colloquio per Senior Software Engineer

22 apr 2021
      Bengaluru

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. La procedura ha richiesto 3 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Searchlight Health (Bengaluru) nel mese di apr 2017

3 rounds, they ask same qn. They never update you if you are not selected or confused. They may lie about quarterly review increment. Never give written offer before you join. No insurance for parents, no referral bonuses. CV may be sorted by freshers, sometimes fresher take experienced interviews. Very less experienced interviewers.

Tech leader will ask, implement a stack (same qn always). Product leader will ask router related simple probability qn (maybe same qn always). CEO will ask simple tricky probability qn.

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Searchlight Health (Bengaluru) nel mese di apr 2021

Below question were asked: 1) Tell me about yourself 2) On what area I had worked, nature of work 3) Design patterns I know and related questions 4) Asked to solve a problem. Overall experience was very good. interviewer was very clearand precise with the question s.