Sedgwick

Ricerche correlate: Recensioni su Sedgwick | Offerte di lavoro di Sedgwick | Stipendi di Sedgwick | Benefit di Sedgwick
      Colloqui di SedgwickColloqui per Workers Compensation Claims Examiner presso SedgwickColloquio di Sedgwick

29 lug 2016
      Whippany, NJ

La procedura ha richiesto 3 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Sedgwick (Whippany, NJ) nel mese di lug 2016

Contacted by a recruiter, 10-15 minute phone screen. Had a one on one interview with someone. Person spoke about how the last applicant didn't have a resume. Basic interview. Ran over a couple scenarios. Surprised I never heard back from them.

What would you do if...

Altre recensioni di colloqui per Workers Compensation Claims Examiner presso Sedgwick

20 giu 2019
      Chicago, IL

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Sedgwick (Chicago, IL) nel mese di dic 2016

Briefly asked about past experiences. Was overall very relaxed compared to most interviews . No personality or hypothetical questions. Lasted under an hour. It was one on one with the potential claims teams lead.

Why do you want to leave your current job?
      4 risposte

21 apr 2016
      Encino, CA

Ho presentato la mia candidatura tramite un'altra fonte. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Sedgwick (Encino, CA) nel mese di apr 2016

I had an in person interview at the Encino CA office and even though I'm already a Sedgwick colleague they they even had the courtesy of picking up the phone to tell me they would hire me.

Have you had a situation when you had the client asking you to make a decision on a claim, icers, new losses etc and what do you do.

New York Life
      Aon