Shiftgig

Ricerche correlate: Recensioni su Shiftgig | Offerte di lavoro di Shiftgig | Stipendi di Shiftgig | Benefit di Shiftgig
      Colloqui di ShiftgigColloqui per Brand Ambassador presso ShiftgigColloquio di Shiftgig

26 giu 2016

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 5 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Shiftgig nel mese di mag 2016

1. Appy/fill out application online @shiftgig.com 2. Wait to receive contact email as an invitation to schedule an interview and orientation 3. Schedule an interview that works best for your schedule -Video interview (via Skype or Facetime) -Face to face interview (via list of locations provided) 4. Once hired, you can download the mobile app (IOS or Andriod) and select or pick up shifts based on your interest and availability 5. Work WHEN you want, WHERE you want, for WHO you want.

What is your experience in the service industry?

Altre recensioni di colloqui per Brand Ambassador presso Shiftgig

30 ott 2017
      Orlando, FL

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Shiftgig (Orlando, FL) nel mese di ago 2016

The application process is very simple. You fill out the form in the internet. They will review your experience, details and profile. They will contact you through email and add you to their telephone list. As soon they have opportunities around your area, you will receive a text or email (your preference) to inform you of the next coming convention or event. You have the power to select if you are available to work. If you accept, you must attend to keep your record in good standards.

When are you available and do you have a liable transportation?

30 mag 2016
      Chicago, IL

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Shiftgig (Chicago, IL)

Answered questions about work experience/history atnd availability. It was very straight forward. A couple days later I was contacted for a Skype interview. I filled out some forms and started work in a week after being interviewed

Tell me about yourself

IBM