Six Flags

Ricerche correlate: Recensioni su Six Flags | Offerte di lavoro di Six Flags | Stipendi di Six Flags | Benefit di Six Flags
      Colloqui di Six FlagsColloqui per Host presso Six FlagsColloquio di Six Flags

10 mar 2022
      Valencia, CA

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Six Flags (Valencia, CA) nel mese di gen 2018

Applied online, went to take a coin counting test, interviewed once in front of two people, received an offer shortly after. Straight forward and direct. Good for people looking for first job.

How would you deal with unhappy guests?

Altre recensioni di colloqui per Host presso Six Flags

3 apr 2023
      Gurnee, IL

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Six Flags (Gurnee, IL)

Actually very simple and easy got hired on the spot. I think if you have common sense you’ll get hired at the spot. Six flags was my first job and I will say it has some benefits.

Why should we hire you?

21 lug 2017
      Chicago, IL

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Six Flags (Chicago, IL) nel mese di mar 2017

Went in and was brought it to different rooms for paperwork and computer tests, There were lots of people so you can tell that six flags hires quit a lot. I was told that i had the job right that day.

Tell me about yourself