Solvative

Ricerche correlate: Recensioni su Solvative | Offerte di lavoro di Solvative | Stipendi di Solvative | Benefit di Solvative
      Colloqui di SolvativeColloqui per Full Stack Developer presso SolvativeColloquio di Solvative

Colloquio per Full Stack Developer

20 set 2024
      Ahmedabad

La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Solvative (Ahmedabad) nel mese di set 2024

if you are going to give a interview here, don't waste your time my friend. They even don't know what they want. if you apply for any position random things happens on interview. they ask question non relative to job or tech you applied. Many people told me not to apply here. and here i am. they ask to complete assignment in some deadline of 2-3 hours with any tech. obesely you use your tech in which you are strong. last words of every interview will be same ," you are good at tech you used for assignment but we are not looking for that"

waste your time by asking code review of your assignment? interviewer don't even knowledgeable. cut the call here , this is the best answer you can give

Altre recensioni di colloqui per Full Stack Developer presso Solvative

Colloquio per Full Stack Developer

5 ago 2022
      Nuova Delhi

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto più di una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Solvative (Nuova Delhi) nel mese di lug 2022

It is divided into 4 rounds. 1 technical round - indepth of nodejs, reactjs, JavaScript - snippet on JavaScript - one leetCode (easy) problem need to solve in 15 minutes, brute force method is also accepted 2. Assignment to build small application - using Nodejs, react and your choice DB - need to finish in given time 3. Code review - explain the code from back-end to front-end, - optimize the code 4. CEO round - non technical, - questions on who you actually are. Overall a unique process, all the people who took my interview and all the HRs whom I talk with, are extremely helpful and have deep knowledge about their domain..

event loops

react hooks