SpaceX

Ricerche correlate: Recensioni su SpaceX | Offerte di lavoro di SpaceX | Stipendi di SpaceX | Benefit di SpaceX
      Colloqui di SpaceXColloqui per Systems Integration and Test Engineer presso SpaceXColloquio di SpaceX

Colloquio per Systems Integration and Test Engineer

10 lug 2024
      Hawthorne, CA

Altre recensioni di colloqui per Systems Integration and Test Engineer presso SpaceX

Colloquio per Systems Test/Integration Engineer

23 nov 2022

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso SpaceX (Hawthorne, CA) nel mese di mar 2020

This was for a position back in 2020. There were about 4-6 interviews over the phone. Then they asked me to present my project followed by multiple rounds of interviews that lasted half the day. Apparently this wasn't even the last interview. They ghosted me after.

What's something you have to consider about your wire harness due to extreme changes in temperature.

You need to communicate between two devices over a long length of wire that may be exposed in space. How would you ensure signal integrity?

Ho sostenuto un colloquio presso SpaceX

Multiple Phone Screening 30 mins each I took about 4 phone interviews before being called in for Inperson In Person Interview - 1 hour presentation, 3 hours of one on one interviews with technical questions very long

What happens if you shoot a soda can into space? If a mechanic drops a part on the floor and there is a gash in it and comes to you to evaluate whether or not its good for launch, what methods do you use to determine if it is safe for use?