Spartez

Ricerche correlate: Recensioni su Spartez | Offerte di lavoro di Spartez | Stipendi di Spartez | Benefit di Spartez
      Colloqui di SpartezColloqui per Group Product Manager presso SpartezColloquio di Spartez

Colloquio per Group Product Manager

23 ago 2020

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Spartez

The recruiter asked a set of scripted questions on a video call. After grilling on product management, I was asked how many people I managed in the last job. The call ended stating that I have not managed enough number of people to qualify. Such a critical requirement could have been asked on e-mail, or even at the very beginning of the call itself. Could have saved some time for both. If you are an experienced product manager, beware that what they really want is a people manager. Your product management skills are less important for them. This is understandable because the company is a mere contracted development service for another US based product company. Spartez itself does not develop serious products. What they list as own products on their website are actually just plug-ins for some other product they develop on contract for another company.

Why are you interested in Spartez?

DONE by NONE
      Digital Natives