Stefanini

Ricerche correlate: Recensioni su Stefanini | Offerte di lavoro di Stefanini | Stipendi di Stefanini | Benefit di Stefanini
      Colloqui di StefaniniColloqui per Senior Net Developer presso StefaniniColloquio di Stefanini

BMW Group

Altre recensioni di colloqui per Senior Net Developer presso Stefanini

Colloquio per Senior Net Developer

2 ott 2017
      Porto Alegre,

Ho presentato la mia candidatura tramite un'altra fonte. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Stefanini (Porto Alegre, )

First an interview with the RH headhunter, they ask to tell a little about professional experience. Than i did a technical interview with some basic questions about .net framework and c#. After that they make a financial propose.

They ask to talk about my experience as .net developer.
      Risposta di Stefanini
      Stefanini thanks you for your review. Because this page is related to Stefanini in the United States, we are not able to comment on your experiences at this time. If you would like to discuss your review with someone, please feel free to reach out to the Human Resources department in your region or let me know and I can help facilitate that. Thank you again for your time. Sincerely, Nick – Human Resources.

Ho presentato la mia candidatura di persona. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Stefanini (Porto Alegre, ) nel mese di giu 2014

Pretty quick interview, no details about the job and client. No specific questions about anything. A quick English interview with random questions about many different things. Didn't negotiate any different value.

Wich technologies I know
      Risposta di Stefanini
      Stefanini thanks you for your honest review. Because this page is related to Stefanini in the United States, we are not able to comment on your experiences at this time. If you would like to discuss your review with someone, please feel free to reach out to the Human Resources department in your region or let me know and I can help facilitate that. Thank you again for your time. Sincerely, Nick – Human Resources.