Sunhill Technologies

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Sunhill Technologies | Offerte di lavoro di Sunhill Technologies | Stipendi di Sunhill Technologies | Benefit di Sunhill Technologies
      Colloqui di Sunhill TechnologiesColloqui per Security Manager presso Sunhill TechnologiesColloquio di Sunhill Technologies

Colloquio per Security Manager

27 set 2019
      Altdorf b.Nürnberg

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 3 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso Sunhill Technologies (Altdorf b.Nürnberg) nel mese di set 2019

days: + 0: recruiter call + 1: CISO interview and follow-up email with questions (amazing call challenging, informative, dialogue, use case based) +1: use case via email four questions see below +7: another set followup use case questions +30/+15 sent followup emails +10 said they consider if cut 20% off salary because my resume not as impressive (I'm like who else started own company and three certs and MBA). This was a red flag of company politics...due to acquired by volkswagon. +10 still waiting to schedule final call +4 they send email first thing wanting schedule interview in afternoon due to time difference. I'm like to short notice. However, they got scheduled for next day and HR sent NDA to sign. +1 Skype interview with CISO. He was 15minutes late..and I emailed him and his response said stuck in meeting. 1.5 hours 3 uses cases (policyy, gdpr, pentesting). +1 day ciso called said going with other candidate due to more technical. I liked the honesty. Great folks. Positives: holisitc approach and using use cases that apply, awesome smart folks, Negatives: salaries are tied to corporate years of experience benchmark, took very long time due to competing issues so little bit of concern there.. Questions: 1) tell about history 2) certs 3) degree 4) experience didn't mention 5) use case of product manager wanting implement new product what security recommendations (he guided thru)..can't release specifics due to NDA 6) 3 uses cases (policy, gdpr, pentesting). NDA can't disclose due to related to firm.

Use case scenario