Surrey Place Centre

Ricerche correlate: Recensioni su Surrey Place Centre | Offerte di lavoro di Surrey Place Centre | Stipendi di Surrey Place Centre | Benefit di Surrey Place Centre
      Colloqui di Surrey Place CentreColloqui per Web Developer presso Surrey Place CentreColloquio di Surrey Place Centre

Colloquio per Web Developer

9 set 2019
      Toronto, ON

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Surrey Place Centre (Toronto, ON) nel mese di ago 2019

Their most complicated project is a WordPress company website, so just play the game and answer their 11 questions professionally. Unfortunately, they don't have any staff who has a deep understanding of web development or programming in general. There is no way to check your professional skills. They probably didn't like my answers. The HR person told me "We will get back to you in a week" but she never did!

What is accessibility? How do you organize your code? Which accessibility tools do you use? Why should we hire you? Tell me yourself, Tell me about your past experience. What do/don't you like about our website? What is the most annoying feature on the web?

Altre recensioni di colloqui per Web Developer presso Surrey Place Centre

Colloquio per Web Developer

3 giu 2021
      Toronto, ON

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 5 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Surrey Place Centre (Toronto, ON)

The process was simple. Recruiter asked about how you can help with website to make it more AODA compliant and more engaging to people. Also, asked some behavioral questions. The Process is fairly simple and easy going.

how you can help with website to make it more AODA compliant

Caterpillar
      Sandvik